VIDEO: Kādēļ Latvijā uzņems bēgļus no Baltkrievijas ?


“Lukašenko nolēmis uzpelnīties uz bēgļiem, kurus viņš eksportē uz Lietuvu. Pirms dažām nedēļām baķka solīja Lietuvā iepludināt bēgļus, kas viņam arī izdevās, jo uz leišu- buļbašu robežas tagad izveidojies vesels aizturēto ciematiņš ar nelegālajiem irākiešiem,” šovā “Stīvais Nemelo” stāsta komiķis Maksims Trivaškevičs.

Tagad viņš Lietuvas varas iestādēm apsolījis palīdzēt ar šo problēmu cīnīties apmaiņā pret nelielu samaksu. Un baķkam neliela samaksa ir daži miljoni.

Lukašenko iespaidojas no rūdātākajiiem metāllūžņu zagļiem, kuri nodod dzelžus Tolmetā, tajā pat vakarā Tolmetu apzog un metālu nodod vēlreiz, šoreiz sazāģētu pa gabarītiem, lai neatpazīst.

Lietuva, kā īsteni eiropieši, par sodu Baltkrievijai grib uzlikt sankcijas- it kā nelegāļiem būtu kāda daļa gar likumiem. Viņiem tieši jautrāk- jo vairāk, ko apiet, jo vairāk dživē ekšena. Uzcels leiši uz robežas žogu- Irākieši Baltkrievijā ieradīsies paši ar savām lāpstām, lai var rakties pa apakšu! Leišu robiņi domās, ka valstī nelegāli imigrē kurmji.

No Lukašenko piemēru ņem arī leišu kontrabandisti- agrāk no Belorusijas vadāja lētas cīgas, tagad- ārzemniekus. Kontrabandēt cilvēkus arī ir drošāk- ja robiņi savāc, kreisās cigaretes tev atsavinās, a bēgļi, lai attaisnotu savu nosaukumu, aizturēšanas brīdī var vēl mēģināt bēgt.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Laima Vaiklule sarīko savdabīgu atlasi konkursam “Laima Rendez-Vous”

VIDEO: Humoršovs “Stīvais Nemelo” gan sajūsminās, gan mulst par tiktokiešu komentāriem

Pievienot komentāru